Referenser

”Lamooi Accounting har varit med oss sen 2007 och har varit ett otroligt bra stöd för vår ekonomiavdelning, samt hjälpt mig i mitt arbete som CFO tidigare och nu som VD.”

Fredrik Burvall

VD, Cherry AB (publ.)

”Lamooi Accounting har verkligen sett till att underlätta vår administration och samtidigt lärt oss mycket med sin support. Tack vare deras arbete kan vi fokusera på vår kärnverksamhet, att bygga fantastiska webbsidor.”

Robert Hallgren

VD, The Generation AB

”Vi har varit kunder hos Lamooi Accounting i flera år och har fått bra service och ett bra stöd i vårt beslutsfattande gällande vår ekonomi. Vårt samarbete har varit väldigt bra och det känns tryggt och skönt att låta dem sköta vår bokföring.”

Johan Fronaeus

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

”Ponggruppen har en sak gemensamt med Lamooi Accounting och det är att vi båda lägger stort fokus på service. Ponggruppen har fått hjälp med mycket av Lamooi Accounting som kanske inte tillhör deras kärnverksamhet, bl.a. att hitta ny revisor till alla våra bolag, samt att rycka in och hjälpa oss med rekryteringsprocessen, då vi saknade en personalchef. Deras företag andas service, kunskap och nytänk.”

Michael Zhan

VD, Ponggruppen

”Med hjälp av Lamooi Accounting har vi bra koll på vår administration och ekonomi. Vi har lägre kostnader för bokföringen nu, tack vare effektiviseringen och den minskade administrationen.”

Pierre Wedemo

Wedemo Friskvård

”Smidigheten är framförallt det som tilltalar oss. Vi fakturerar och skickar e-postar ut fakturorna själva, kör in leverantörsfakturor digitalt och fotar kvitton direkt in i bokföringssystemet. Allt till ett fast, lågt månadspris, kan det bli bättre?”

Fredrik Nordström

Codedrop