Nominerad till Årets Framtidsbyrå 2019. 

Vi är en av fem byråer som har blivit nominerade till vår branschorganisation FAR:s stora pris, Årets Framtidsbyrå 2019. Det är en otrolig ära och bedrift att vara bland de nominerade, vi är verkligen superglada för detta.

FAR har under några års tid delat ut priset Årets Framtidsbyrå till en redovisnings- eller revisionsbyrå (eller en kombibyrå) i Sverige som har utmärkt sig extra mycket i ett antal olika kategorier och kriterier. Det handlar alltså inte bara om det tekniska, dvs digitaliseringen och automatiseringen, som alla just nu pratar om i vår bransch. Man tittar även mycket på saker som affärsmodell, ekonomisk hållbarhet och lönsamhet, ledarskap, teambuilding, marknadsföring, mångfald (jämställdhet, kulturellt osv) och framtidsplanering. 

Eftersom vår byrå har haft som mål att vinna detta pris i ett antal år, har vi också aktivt arbetat med att bli bra på alla dessa områden. Vi ligger väldigt bra till att vinna priset, som delas ut på FAR:s årstämma den 19 september, men har tuff konkurrens av 4 riktigt bra byråer. Förutom Lamooi Accounting är följande byråer också nominerade:

We Audit - www.weaudit.se

Keeper - www.keeperab.com

Revideco - www.revideco.se

Revisionären - www.revisonaren.se

 

av Seven Lamooi