Om oss.

“Vårt syfte är att hjälpa Sveriges företag att uppnå sin fulla potential och tillsammans bygga ett bättre samhälle.”

Lamooi Accounting

Varför gör vi det?

“Vårt syfte är att hjälpa Sveriges företag att uppnå sin fulla potential och tillsammans bygga ett bättre samhälle.”

Vi tror starkt på att en bra ekonomi är en av grundstenarna till ett bra samhälle. Därför är vårt syfte att hjälpa Sveriges företagare att maximera sin potential. Vårt huvudfokus är att få våra kunder så lönsamma och ha så bra ekonomi som möjligt och på det sättet bygger vi tillsammans ett bättre samhälle.

Att bokföring ska göras bra, effektivt och i tid är en självklarhet, det ska bara funka. Att kunderna ska kunna använda redovisningen och siffrorna till att fatta rätt beslut i rätt tid, och på så sätt driva sin verksamhet till bättre lönsamhet, det är det viktiga.

Vi är en redovisningsbyrå som inte riktigt är som alla andra, och vi vet att vi är annorlunda. Vi söker ständig förbättring och vill leda redovisningsbranschen in i en ny tid, och vi vill göra det genom att ha medarbetare som är stolta över oss, fokusera på kundernas ekonomiska välmående och genera en god lönsamhet för företaget. I slutändan är det först då som vi kan vara till största nytta för samhället.

Timeline

Vår story.

2004 - Lamooi grundades.

Verksamheten startade under blygsamma förhållanden och drevs under många år i princip som en en-mans-konsult.

2011 - Förändring och fokus.

Verksamheten går över till AB-form, börjar anställa och fokusera på tillväxt.

2013 - Fastpris och digitala.

Byrån bestämde sig för att implementera fastpris-modellen och att påbörja förändringsresan mot framtiden genom att börja digitalisera, båda dessa delar var man bland de första i Sverige med.

2017 - Sveriges lönsammaste.

För att trovärdigt kunna hjälpa kunder med lönsamheten, fokuserade byrån på sin egen och 2017 blev man en av Sveriges mest lönsamma byråer. Självklart utan att tumma på kvaliteten på servicen och det mervärde man skapar.

2018 - Vinnare "Bästa Redovisningsbyrå, 2018".

Efter mycket hårt arbete under en längre tid, vann byrån pris för "Bästa Redovisningsbyrå, 2018" vid Visma Accounting Awards, som hölls på Fotografiska i Stockholm under hösten.

2019 - Auktoriserade och social hållbarhet.

I början på året blev Lamooi Accounting en auktoriserad redovisningsbyrå och medlemmar i FAR. Samtidigt inleder man samarbeten och planer på att jobba mer med välgörenhet och samhällsförbättring.

2020 - Lamooi blev ett Gasell-företag

Som ett bevis på allt hårt arbete man har lagt ner under de gångna åren, blev företaget ett DI Gasell-företag 2020. Utmärkelsen får ett hundratal företag i Sverige per år som uppfyller en del kriterier, bl.a. att man är snabbt växande och har god lönsamhet.

Medarbetare

Vi på Lamooi.

 

Ines Rubil

Redovisningsassistent

 

 

Baiba Ziemele

Redovisningskonsult

 

 

Robert Wennberg

Byråledare, Partner

Aukt. redovisningskonsult

 

 

Michelle Lamooi

Partner

 

 

 

Turmeri Eren

Aukt. redovisningskonsult

 

 

Seven Lamooi

Partner

 

Lena Morin

Lönekonsult

 

 

Patrik Bichler Bergenheim

Gruppchef, Partner

Redovisningskonsult

 

On-Kei Yeung

Redovisningskonsult

 

 

Martin Eriksson

Redovisningsassistent

 

Stephanie Santis

HR- och rekryteringsansvarig

 

 

Tomas Öberg

Redovisningskonsult