Lost in Lissabon. 

I år bar den årliga konferensresan av till soliga Lissabon, Portugal. Som vanligt bjöd resan på mycket sol, gott sällskap och massor av god mat, samtidigt som vi har lagt planerna för att erövra världen.

Vi fick riktigt bra väder när vi var i Lissabon, då det var soligt och härligt mest hela tiden. Vi hann dock inte med något bad, men det blev ganska mycket sol, promenader bland kullerstenarna och fantastiskt god mat. Michelle, som hade styrt upp det mesta av resan, hade gjort ett kanonjobb, och vi fick några riktigt härliga dagar i Portugal.

Självklart hade vi lite gemensam workshop och planering över hur vi ska bli den bästa byrån i Sverige. Vi är långt ifrån där än, men det känns som att vi går ganska fort framåt för varje år som går. Med tanke på priser vi har vunnit och blivit nominerade till, så känns det som att vi ändå gör ett bra jobb på dessa konferensresor, då det är här vi lägger grunden till allt hårt arbete vi sen gör tillbaka på kontoret.

Extra kul är ju självklart när man trivs bra tillsammans, det kändes verkligen som att åka med ett kompisgäng. Det man får akta sig för lite bara är att puckla på Tarkan alldeles för mycket innan vi fått mat, då kan det bli lite kinkigt, men efter maten är han världens solstråle. Man måste också se till att Jenny är med längst bak och att Patrik och Robert inte tar för många ölstopp på vägen dit vi ska. Vart vi nu skulle. För ibland kändes verkligen som att vi var lost. Men vad gör det, vi var i alla fall lost tillsammans.

av Seven Lamooi