Nya stjärnor har joinat oss. 

Våra medarbetare är byråns starkaste del, och att har stärkt den ännu mer är något som vi hela tiden strävar mot.

I september började två hungriga medarbetare hos oss. Dels är det Monica Falk, som tidigare jobbat på ekonomiavdelningar, som ni tar klivet över till byråsidan. Som vi alla vet är det vanligtvis högre tempo på en byrå, och det är dessutom lönsamhetskrav på själva bokföringsarbetet, men det är något som passar Monica bra. Hon har höga mål och ambitioner och blir förhoppningsvis ett bra tillskott till teamet. Monica börjar hos oss som redovisningsassistent.

Rabieh Zeino, eller Rabbe som han kallas, är en redovisningskonsult som har jobbat på några andra byråer. Han kände att det var dags att komma till en byrå som siktar högt och där han kan vara med och göra stor nytta och samtidigt utveckla sig själv i sin konsultroll. Rabbe är snabb i sitt arbete och kvicktänkt, och kommer också förhoppningsvis att bidra till att Lamooi Accounting blir den bästa byrån i Sverige. 

Båda har på kort tid kommit bra in i gänget och arbetet. Dock har de inte varit med om sin första Lamooi AW ännu, det är först då man sätts på prov på riktigt! 🙂 Men snart vet vi om de passar in eller inte.

av Seven Lamooi